Suong Vo ved Liertun sykehjem får inspirasjonsprisen 2015.

Inspirasjonsprisen i Lier kommune går til en medarbeider som gjennom sine holdninger og handlinger inspirerer andre, som gjør mer enn det som forventes, tar ekstra initiativ og som er en kilde til inspirasjon for andre over tid.

For 2015 går prisen til hjelpepleier Suong Vo ved Liertun sykehjem. Gratulerer så mye! Bildet viser vinneren sammen med virksomhetsleder Hilde Stenerud fra kakemarkeringen på Liertun.

 

Juryens begrunnelse:

I begrunnelsen heter det blant annet at:

• Suong er en dyktig og varm person som gir av seg selv, både til våre beboere og sine medarbeidere. Alltid ett strålende smil til alle.

• Meget faglig dyktig.  Utfører sine arbeidsoppgaver pliktoppfyllende og med glede. Hun ser våre beboere, er ydmyk, lytter og er medfølende.

• Slik er hun også mot sine kolleger. Hun er trygg og til å stole på.  Hun gir av seg selv hver eneste arbeidsdag.

• Hun inkluderer alle og ingen føler seg utenfor eller oversett i hennes nærvær.

• Suong står på og ingen ting er vanskelig for henne. Hun er en inspirasjon for vårt arbeidsmiljø og for alle med sin arbeidsvilje, sine fagkunnskaper, sitt gode, gode smil og sin medmenneskelighet.

Får prisen 11.februar

Den heldige vinneren er allerede feiret med marsipankake og litt oppmerksomhet, mens selve prisen deles ut av ordfører Gunn Cecilie Ringdal (H) torsdag 11.februar.