Bli med i videokonkurranse om valget

Lier kommune håper så mange unge velgere som mulig bruker stemmeretten sin. Nå kan du delta i en videokonkurranse med fine premier.

Det er bare et par måneder til stortingsvalget 11. september, men visse du at du allerede fra 10. august kan forhåndsstemme i Lier? Det betyr at du ikke må vente helt til valgdagen med å avgi din stemme, men kan forhåndsstemme hvis det passer deg bedre.

Bli med i videokonkurranse

For å øke bevisstheten rundt muligheten for forhåndsstemming, ønsker Lier kommune å invitere til en videokonkurranse der temaet er:

Hvordan DU kan bruke stemmeretten din.

Videoen du lager må være maksimalt 1 minutt lang, og lastes opp her:

Videokonkurranse Lier kommune

Skriv navn, telefonnummer og epostadresse. Alle videoer vi bruker/plukker ut etter at fristen går ut, blir premiert med et gavekort/pengepremie på 1.000 kroner. Lier kommune vil vise disse videoene i sosiale medier og kommunens nettside frem til valgdagen.

Fristen for å sende inn video er fredag 4. august.

Se denne videoen der Jonatan Korsgården forteller hvorfor det er viktig at unge bruker stemmeretten:

Les mer om valget

Følg Lier kommune på Facebook