Bli med på Earth Hour 2018!

Bli med og slukk lyset lørdag 24. mars klokken 20.30 - 21.30.

Bli med på Earth Hour 2018! (Foto: Regi Fauzi, CC-lisens)

Lørdag 24. mars arrangeres Earth Hour 2018 over hele verden.

Klokken 20.30 denne kvelden oppfordres virksomheter og privatpersoner verden over til å skru av lyset for klimaet i én time.

Èn time for klimaet

Earth Hour er en symbolsk markering verden over, for å sette fokus på hvordan våre handlinger og forbruk påvirker klimaet, og hvor viktig det er at alle bidrar til et mer bærekraftig forbruk.

Lier kommune oppfordrer alle kommunens innbyggere, lag og foreninger og lokalt næringsliv til å delta på denne kollektive klimamarkeringen! Kanskje kan DU benytte anledningen til å sette fokus på klima, miljø og bærekraft, og arrangere en eller annen form for aktivitet?

Del oppfordringen med venner

Lier kommune vil slokke lyset i våre offentlige bygninger, så langt det er forsvarlig.

Begynn planleggingen nå, og send oppfordringen om å delta videre til dine venner!

Du kan som privatperson melde deg på Facebook-eventet her: https://www.facebook.com/events/199706137278143/

Besøk gjerne www.earthhour.org for inspirasjon.

Sist oppdatert: 05. april 2018