Temaplan for helse, omsorg og velferd

Lier kommune er i gang med å lage temaplan for helse, omsorg og velferdsområdet. Her finner du informasjon om arbeidet.

Gå til

Temaplanen er ute til høring

Temaplan for helse, omsorg og velferd ligger nå ute til høring. Vi vil gjerne høre fra dere hvis dere har innspill.
Høringsfristen er 9. mai.

Temaplan for helse, omsorg og velferd

Har du spørsmål til planen, ta kontakt med rådgiver Julie Landmark på julie.blom.landmark@lier.kommune.no eller kommunalsjef for tjenester Synnøve Tovsrud på synnove.tovsrud@lier.kommune.no

Høringsinnspill kan sendes til postmottak@lier.kommune.no

Åpent møte om temaplan

Lier kommune skal lage temaplan for helse, omsorg og velferdsområdet, og arbeidet med å lage planen er i gang.

3. mai ble det invitert til et åpent møte i forbindelse med planen. Der ble planprosessen og arbeidsformen presentert, og det ble gitt en kort beskrivelse av kunnskapsgrunnlaget for planarbeidet.

I løpet av dette møtet ble det delt opp i grupper der deltakerne fikk anledning til å stille spørsmål og gi innspill til planarbeidet.

Les dokumentet "Kunnskapsgrunnlag for ny Helse, omsorgs- og velferdsplan"

Sist oppdatert: 23. mars 2018

Fant du det du lette etter?

hva forsøkte du å finne?