Mandag 21. august var det klart for skolestart i Lier. Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) besøkte Høvik skole - og håndhilste på alle 90 førsteklassingene.

Første skoledag er alltid en spesiell dag både for elever, skoleansatte og foresatte. I forbindelse med skolestart 21. august la kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen turen innom Høvik skole for å hilse på alle barna som begynte i første klasse.

Statsråden tok seg god tid til å hilse både på lærere, administrasjon, foresatte - og de 90 skolestarterne som i dag begynte i første klasse på Høvik skole.

Hilste på elevene

Aulaen på skolen var fylt til randen av spente elever, foresatte og ansatte på skolen da kunnskapsministeren kom til skolen klokken 10.00. Etter at rektor Lisbet Grøvdal hadde ønsket velkommen til et nytt skoleår, valgte kunnskapministeren å si noen ord til de yngste elevene på skolen.

- Når dere nå starter på skolen, så blir dere en del av en klasse og får tilhørighet til den. Vi ønsker at alle skal ha det så bra som mulig i skolen, så si fra til noen voksne hvis dere merker at noen ikke har det bra, oppfordret Torbjørn Røe Isaksen.

- Lykke til!

Han ønsket førsteklassingene velkommen til skolen og poengterte at skolen ikke blir bedre enn de som er en del av den.

- Jeg ønsker dere lykke til, og håper dere får fine år på skolen, avsluttet kunnskapsministeren før alle elevene ble ropt opp en etter en og fikk håndhilse både på rektor - og selveste kunnskapsministeren.


Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen fikk hilse på førsteklassingene  Ericka og Julie utenfor Høvik skole mandag formiddag.