Lier frivilligsentral

Bruveien 2, Lierbyen - Telefon: 45 89 58 80 eller 32 22 03 78 - Daglig leder rise.cecilie.moe@lier.kommune.no

Gå til

Aktiviteter

Lier frivilligsentral har mange møteplasser og aktiviteter bl.a.: Bridge, seniordans, tregruppe, strikkekafé, språkkafé, turer, kulturklubb, friluftsgruppe, filosofisk kafé, litteraturgrupper, engelskgruppe, natteravn, leksehjelp, åpen kafé, matutkjøring, datahjelp, hørselshjelp, ledsaging, handling, tur/besøksvenn og fritidsvenn for flyktninger.

Les om fjorårets aktiviteter her.

Les også mer om aktiviteter og muligheter på www.lieropplevelser.no.

Hva kan du bidra med?

Lier Frivilligsentral har mange aktiviteter og tilbud. Du kan bidra som frivillig på mange felt, men det viktigste er at du trives med oppgaven. Her er noen av våre aktiviteter:

 • tur- og besøksvenn, ledsager, handling 

 • utkjøring av mat til eldre og funksjonshemmede 

 • natur- og friluftsgruppe som rydder og merker stier

 • leksehjelp  

 • lede en aktivitet eller et kurs innenfor et interessefelt du har

 • sosial innsats ved et sykehjem eller et bofellesskap 

 • du kan delta på sosiale møteplasser som: filosofisk kafé, turgrupper, strikkekafé, lesesirkler med mer.   

 • andre aktiviterer - har du en idè ?

Ta kontakt for en prat - så kan vi sammen finne ut hva du kan tenke deg å gjøre. Du blir ikke rik av å være frivillig, du kan derimot å få en positiv opplevelse. Du bestemmer selv hva du vil bidra med og hvor mye tid du vil bruke. Du behøver ikke binde deg til noe fast, dette er din fritid. Vi skal være fleksible og vi ønsker at du skal ha en positiv opplevelse. Du er velkommen innom for en uforpliktende prat. Her finner du mer informasjon om det å være frivillig.

Registreringskjema

Ønsker du å registrere deg som frivillig fyller du ut registreringsskjemaet. Skjemaet må leveres personlig til daglig leder ved frivilligsentralen.  Ring tlf. 32 22 03 78 så avtaler vi tid for en samtale. Velkommen som frivillig medarbeider.

Utlån møterom

Lier Frivilligsentral låner ut et møterom til lag- og foreninger gratis. Det er plass til 8-12 møtedeltakere på dag- og kveldstid. Lokalet har trådløst nettverk, PC med internett, kopimaskin, prosjektor og et lite kjøkken. Ring frivilligsentralen på tlf. 32220378 for booking. Sjekkliste for utlån av møterom finner du ved å trykke her

Kontakt oss

Lier frivilligsentral holder til i Bruveien 2 i Fosskvartalet. Her vil du fra høsten 2019 treffe frivilligkoordinator Rise Cecilie Moe. Lier Frivilligsentral er feriestengt i juli måned, og lokalene vil også være mye ubetjent i august pga nyansettelse og overgangsordninger. Men vi kommer sterkere tilbake! Send gjerne en epost til frivillig@lier.kommune.no, så tar vi konrtakt så snart vi kan!

Følg oss på facebook

Frivilligsentralens mål

 • Sentralen skal stimulere til økt frivillighet.
 • Sentralen er en møteplass med mangfold og muligheter.
 • Sentralen hjelper til med å tilrettelegge, igangsette og markedsføre   
  aktiviteter og frivillig engasjement.
 • Sentralen skal ha fokus på gode møteplasser, folkehelse, friluftsliv 
  og inkludering.     
 • Sentralen skal være et supplement til offentlige oppgaver og virksomhet.

Bildegalleri

frivillig i institusjonleksehjelplesesirkellikemann i arbeid - hørselmatutkjørerenatteravnnatur og friluftsgrupparusleturseniordansstrikkekafeDNT-turFrivilligeSpråkkafeTirsdagstur

 

Sist oppdatert: 19. september 2019

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?