Hopp til innhold

Lier kulturscene

Gå til

Kontaktinformasjon

Lier kulturscene ligger ved Hegg skole - Heggveien 4 i Lierbyen.
Driften av scenen ligger under virksomhet Kultur og fritid.

www.lierkulturscene.no vil du finne oppdatert informasjon om hva som skjer på kulturscenen.

Daglig leder og teknisk ansvarlig Pål Emil Storm-Berg
e-post: Pal.Emil.Berg@lier.kommune.no
telefon: 915 20 630

Vi vil underholde, utfordre og utvikle

Lier kulturscene skal være en aktiv og attraktiv arena for kulturaktivitet, opplevelser og arrangementer. Vårt hovedmål er å styrke et allerede aktivt og engasjert lokalt kulturliv gjennom kvalitet både i det som skjer på scenen og bak scenen.

Salen skal gi det lokale kulturlivet godt tilrettelagte lokaler og bidra til et styrket kulturtilbud for innbyggerne i Lier. Den skal gi nye muligheter for aktiviteter og opplevelser for Liunger. Skolen, kulturvirksomhetene og kulturlivets organisasjoner skal være likeverdige brukere av lokalene. Vi ønsker at Lier kulturscene skal være en kulturarena som skal styrke Lier kommune som aktiv kulturkommune.

Her kan du lese mer om vår visjon

En blackbox-scene med mye utstyr 

Lier kulturscene er en blackbox-scene som bygges sammen med nye Hegg skole i Lierbyen. Scenen har uttrekkbart amfi med plass til ca 250 og ingen fast scene, men mulighet for å bygge opp gulvet med sceneelementer. Kulturscenen har nytt sceneteknisk utstyr av høy standard for både lys, lyd og AV. Oversikt over teknisk utstyr finner du i løpet av kort tid her.

Utleie og bruk

Har du lyst til å ha ditt arrangement på Lier kulturscene? 
Har du andre spørsmål, forslag eller tilbakemeldinger?

Ta kontakt med

Pål Emil Storm-Berg, daglig leder 
e-post: Pal.Emil.Berg@lier.kommune.no
telefon: 915 20 630

Ingvild Bergum Berget, ansvarlig billettsalg

e-post: ingvild.bergum.berget@lier.kommune.no

Scenen skal fylles med aktiviteter og opplevelser for alle, og programmet skal omfatte både lokale produksjoner og konserter og innleide aktører innenfor ulike genre.

Ansatte

Marte Bergsland er ansatt som programprodusent i 50% stilling. Hun er utdannet innen teater fra NTNU og Stage Management i London. Tidligere har hun erfaring som inspisient fra Riksteatret, Hålogaland teater, Nobelprisutdelingen og Den Norske Opera og Ballett. Marte er pt i permisjon. I hennes sted finner du Rise C. Moe, som har jobbet hos oss siden våren 2018 og som også bl.a. har jobbet med arrangementene knyttet til Nobelprisutdelingen flere ganger.

Pål Emil Berg er teknisk sjef i 50% stilling. Han er oppvokst i Lier og har sin bakgrunn i musikkmiljøet. Han er utdannet ved HiO Staffelsgate med trommer som hovedinstrument. Pål har erfaring både som musiker og tekniker og har jobbet på arrangementer som Nobelkonserten, Hove festivalen, Øya festivalen og VG-Lista Topp 20 showene. Han er trommis i bluegrassbandet Lukcy Lips, i tillegg til å undervise på Lier rockeverksted.

Følg oss gjerne på Facebook og Instagram!

Sist oppdatert: 02. januar 2023

Fant du det du lette etter?

Lier kulturscene

Besøksadresse:

Heggveien 4
3403 Lier