UKM Ungdommenes kulturmønstring

Gå til

Ung Kultur Møtes

Lier kommune har lang tradisjon med å arrangere Ung Kultur Møtes (UKM), og vi satser også mye på å gjøre dette arrangementet attraktivt og spennende å delta på for ungdom mellom 10 og 19 år. De senere årene har Lier ligget på topp i Buskerud mht. antall deltakere, og bredden er stor og nivået høyt!

Påmeldingen åpner 1. desember hvert år. Lier UKM festival er i februar hvert år. I løpet av året kan man delta på ulike workshops tilknyttet UKM.

Kontaktperson
Ungdomsleder Katrine Smemo Granlund 
Mob: 938 57 022
Epost ksg@lier.kommune.no

Følg oss på Facebook

Hva er UKM ?

UKM er en av landets største offentlige satsninger på ungdomskultur, og har pågått siden 1985. UKM er ingen konkurranse. Juryens utvelgelse skjer på grunnlag av originalitet, kreativitet, publikumskontakt og kvalitet, og de utvalgte deltakerne skal speile bredden i den lokale mønstringen. Premien for de som går videre er å få stå på en enda større scene, og treffe ungdommer fra andre deler av landet. Noen får også mulighet til å representere UKM som ambassadører utenfor landets grenser.

Hva kan man delta med?

UKM er ingen typisk konsert hvis du trodde det; på UKM kan man delta med alle kulturuttrykk! Man kan også delta bak scenen, i nettredaksjonen eller som arrangør.

Hvem kan delta?

Alle ungdommer mellom 10 og 19 år fra Lier eller som har tilkyntning til Lier kan delta.  

Sist oppdatert: 28. september 2018

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?