Matveien 2022

Merk deg tidsrommet 13. september - 9. oktober. Da inviterte vi til en fire ukers festival om mat og klimaomstilling i matnæringen på Store Gilhus gård. 
 
Matveien 2022 er en fagkonferanse og en fire ukers festival om mat, klimaomstilling, kunnskap, kompetanse og teknologi til inspirasjon og glede for matprodusenter, næringsmiddelindustrien og oss forbrukere.
 
I tillegg til konferanse blir det i perioden 13. september - 9. oktober gründerarrangementer, familiesøndager, en høsttakkefest, LierLøftet-utstilling, matkurs og mange ulike matrelaterte tematreff og arrangementer.
 

Tilbake til Klimaomstilling i matnæringen

3R0A1772-1200px.jpg


studieturer.jpg

Matkonferansen 13. september

En fagkonferanse om mat, klimaomstilling, kunnskap, kompetanse og teknologi for matprodusenter og næringsmiddelindustrien.

Innblikk 4-3.png

Eventer og arrangementer

Her finner du mer informasjon om de konkrete eventene og arrangementene som vil finne sted på Store Gilhus gård høsten 2022, i tillegg til annen praktisk informasjon.

kulturlandskap.jpg

Program Matveien 2022

Festivalen samarbeider med andre aktører i matnæringen i å arrangere blant annet temakvelder, kurs, seminarer, frokostmøter og foredrag. I tillegg blir det familiesøndager med aktiviteter for store og små, matboder og kåringer av fantastiske vekster fra amatørhager. Følg med for mer informasjon i tiden frem mot 13.september.