Aktiviteter i sommerferien

Nå har alle barn og unge i grunnskolealder i Lier sommerferie. Ferien har mange uker, og noen dager kan det være vanskelig å vite hva man skal finne på. Vi har samlet noen gode tilbud for barn og unge i Lier.

Vil du spille krokket i hagen, kaste frisbee eller kanskje prøve deg på slakk line? Da bør du i så fall sjekke utstyrskatalogen hos BUA Lier. Her kan du låne masse forskjellig utstyr til både landaktiviteter og vannaktiviteter.

BUA i Lierbyen har åpent onsdag, torsdag og fredag fra klokken 14.00-18.00 i hele sommer. BUA på Tranby er stengt i skolens ferie.

Her er mer informasjon om BUA Lier

Leseglede

Bibliotekene har et bredt tilbud – faktisk er det over 19 000 unike titler du kan finne her. Alt fra krim og thrillere til fantasy og romantikk. Vi vil tørre å påstå at her er det noe for enhver smak. I tillegg kan de som er elever i 1.-7. klasse være med på årets sommerles, som er en digital kampanje med masse fine premier.

Du kan lese mer om sommerles her  

Frem til 20.august har bibliotekene disse åpningstidene:

Lierbyen bibliotek
Mandag: 10.00-15.00
Tirsdag: 10.00-18.00
Onsdag – fredag : 10.00-15.00
Lørdag: Stengt

Tranby bibliotek
Mandag – fredag: 11.00-15.00
Lørdag: Stengt  

Nettsiden til Lier bibliotek finner du her

Sommeråpent på V2

Fra mandag 27.juni til torsdag 11.august har ungdomshuset V2 åpent mandag, tirsdag, onsdag og torsdag fra klokken 12.00-18.00.

Her kan du henge med både gamle og nye venner samt spille gitar, piano, brettspill eller se på film. Eller bare slappe av hvis du vil det.

Mer informasjon om V2 finnes her  

På Lieropplevelser finnes det enda flere gode forslag til turer, kulturelle opplevelser og arrangementer.

Besøk Lieropplevelser her