Arrangerer digital jobbmesse for elever på videregående skoler

I vår arrangerer NAV Lier digital jobbmesse for unge og elever på videregående skoler. Flere bedrifter er allerede med på messen, og de ser etter deg som ønsker sommerjobb eller deltidsjobb.

Korona-situasjonen gjør at flere arrangører og bedrifter må tenke nytt rundt hvordan de skal gjennomføre årets arrangementer. NAV Lier er en av mange som har måtte snu om på planene og kommet frem til en digital løsning for årets jobbmesse for unge og elever på videregående skoler.

#ELEViJOBB 2021, som jobbmessen heter, vil foregå digitalt denne våren. Du kan allerede nå besøke Facebook-siden og nettsiden for å lese mer om jobbmessen, og for å se hvilke bedrifter som leter etter kandidater til ulike stillinger. Det er lagt ut videoer hvor bedriftene presenterer seg selv, og flere bedrifter kan dukke opp på siden etter hvert. Snart kan du også se jobbsøkevideoer som er laget av NAV med nyttige tips du kan ta med deg i søkeprosessen.   

– De tidligere årene har dette vært en fysisk messe på skolene, men det ble ikke mulig i år. Da fikk vi bruke ressurser og folk fra kontoret til å snu om og tenke nytt for å få arrangert messen digitalt. NAV Lier har sett på dette som et viktig tiltak for å vise elevene at det til tross for situasjonen er mulig å søke sommerjobb og deltidsjobb i år også, sier Christian M. Tendeland Iversen, rådgiver i NAV Lier.

Den digitale jobbmessen vil vare utover våren og frem mot sommeren. NAV vurderer også om dette skal videreføres i en lengre periode, slik at dette kan bli en plattform hvor elever og unge kan lære mer om ulike yrker og bedrifter.

– Hvis det er bedrifter som ønsker å delta på den digitale jobbmessen, ta kontakt med oss! Vi håper flere bedrifter og virksomheter vil delta på messen. Det er en fin plattform til å utlyse ledige stillinger, samtidig som bedriften kan få presentert seg selv til unge som er på arbeidsmarkedet, sier Christian.

Christian har hatt god hjelp fra flere kollegaer. – Uten de andre flinke folkene her på NAV i Lier hadde ikke det vært mulig å få arrangert jobbmessen digitalt i år. Vi har hjulpet hverandre med hele prosessen og planleggingen, sier Christian.

Her kan du lese mer om den digitale jobbmessen