Hopp til innhold

Inviterer til kurs i sinnemestring

Sinnemestringsterapeutene Kristina Aarseth Lundgreen og Marianne Støylen inviterer til kurs.
Sinne er en normal følelse, men kommer det ut av kontroll kan sinne være ødeleggende for en selv, familien og personene rundt seg. Nå inviterer vi til gratiskurs for å lære å håndtere slike følelser.

Lier kommunes sinnemestringsterapeuter Kristina Aarseth Lundgreen og Marianne Støylen tar nå til orde for å hjelpe personer som har utfordringer med sinnereaksjoner som kommer ut av kontroll:

- Mange tenker ikke på egne sinnereaksjoner som vold, men atferden kan oppleves skremmende for de rundt deg. Vold kan uttrykkes på mange måter; fysisk, psykisk, seksuell, materiell og liknende. Volden smerter også den som bruker den, kommenterer Støylen.

Men det finnes altså hjelp å få. Terapeutene tar imot opptil seks deltakere til en kursrekke på 15 gruppemøter og tre individuelle samtaler i høst. Lundgreen forteller:

- Kurset gir kunnskap om alternative måter å reagere på som ikke ansees som voldshandling, og målet er at du skal ta ansvar for og lære deg å beherske eget sinne, og uttrykke det på en ikke krenkende måte. Dette kan være vanskelig å få til på egen hånd, men vi har veldig gode erfaringer fra kurset, som følger den anerkjente Brøset-modellen.

Høres dette interessant ut, så vil Støylen og Lundgreen gjerne høre fra deg og bli bedre kjent! Kontaktinformasjon og flere detaljer om høstens kurs i sinnemestring finner du her på kursportalen vår. Der finner du også et rikt utvalg av andre gratiskurs i kommunens regi.