Mange skoler markerte FN-dagen 24. oktober. Blant dem var Heia og Høvik skoler. Se bilder fra arrangementene.

FN-dagen ble markert på skolene i Lier mandag. Heia skole og Høvik skole har sendt inn noen bilder som vi viser frem.

På Heia startet FN-dagen med å løpe for innsamlingsaksjonen til Røde Kors, deretter ble det tilberedt flotte lunsjbord i alle klasserom. På 4. trinn ble det servert spennende matretter fra minst 12 forskjellige land! Etter lunsj samlet hele skolen seg i Heiahallen – og der var det appell fra 4. trinn og nydelig sang fra koret til 2., 3. og 4. trinn. Flagg fra alle de 45 ulike nasjonene som er representert på skolen ble vist frem, står det å lese i eposten fra Heia skole.

På Høvik skole hadde skolen samling på torget med ulike appeller, koret fra 1. – 4. trinn og dans for alle skolens 807 elever.

Se bilder (de tre første bildene er fra Heia, resten er fra Høvik skole):

HEIA SKOLE: Nydelig lunsjbord på Heia skole i forbindelse med FN-dagen mandag 24. oktober.HEIA SKOLE: FN-dagen på Heia skole.HEIA SKOLE: Appell og korsang i Heiahallen.
HØVIK SKOLE: Samling på torget med korsang og appeller for 807 elever under FN-dagen.HØVIK SKOLE: Samling på torget med korsang og appeller for 807 elever under FN-dagen.HØVIK SKOLE: Samling på torget med korsang og appeller for 807 elever under FN-dagen.HØVIK SKOLE: Samling på torget med korsang og appeller for 807 elever under FN-dagen.