Hopp til innhold

En uke med disko, dyr, "gullgraving" og friluft

Hesteridning er en av de mest populære aktivtetene hos Skogli aktivitetsgård
Lier kommune tilbyr flere gratis høstferieaktivteter for barn og unge denne uken. På Skogli aktivitetsgård står variert og tilpasset moro på programmet.

Lier kommune vil at alle barn i grunnskolealder skal ha morsomme planer å glede seg til i skolens ferier. Derfor tilbys et stort utvalg aktiviteter hver årstid. 

Denne uken har barn og unge fra 1.-10. trinn deltatt på ulike høstferieaktiviteter. Det har vært alt fra skrivekurs til friluftsdager, og alle aktivitetene, bortsett fra én, hadde ventelister for å få delta. 

Her kan du lese mer om årets høstferieaktivteter

Dyr og disko

En av de populære aktivitentene er ferieuken på Skogli aktivitetsgård i Sylling. Dette tilbudet er spesielt tilrettelagt for barn og unge med særskilte behov og flere av deltakerne har med seg egen ledsager. 

Driverne av Skogli aktivitetsgård, Kirsten Lybeck og Joakim Halden, bor på gården og er utdannet spesialpedagog og vernepleier. De har mange dyr som er en stor del av aktivitetsuken i høstferien. Barna og ungdommene får også danse disko, trene, være ute i friluft, grille, kjøre zipline, og sist, men ikke minst - grave etter "gull" i bekken. 

Det viktigste er at aktivitetene tilpasses hver enkelt deltaker.