Hopp til innhold

Feiret 20 år på Heggtoppen

Hamza Dutt med ekornskulpturen han har laget til kuntsutstillingen.
Botiltak Heggtoppen inviterte til høstutstilling, kaffe og kaker i anledning sitt 20 års jubileum denne uken.

I år fyller Heggtoppen 20 år. Det ble naturligvis feiret hele uken med flere aktiviteter, og til og med en kunstutstilling i fellesstua. 

Heggtoppen er et botiltak for mennesker med utfordringer knyttet til psykisk helse og livsmestring. 20 liunger får tjenester herfra. Alle bor i egne kommunale leiligheter, og mottar tjenester i form av individuell oppfølging og aktiviteter i fellesskap.

Vintage Heggtoppen

Det er også fire ansatte som kan feire 20 år i år. Maida Sahar, Anthonie Schnell, Åsne Tviberg Fonn og Hilde Joramo har vært med siden starten. De hadde på seg matchende t-skjorter med påskriften "Vintage Heggtoppen since 2003" for anledningen. 

Ekorn av nøtter

Uken startet rolig med yoga, og foredrag om hvorfor yoga er helsebringende. Det ble også arrrangert tur til Fosskollen med lunsj, hvor turgåerne fikk i oppgave å samle blader til å lage kunstverk til Heggtoppen. Torsdag åpnet de fellesstua for alle, og det var kake, kaffe, underholdning og fremvisning av kunsten. 

En som bidro til kunstutstillingen var Hamza Dutt. Han hadde laget en ekornskulptur av nøtter fra treet i hagen. 

– Vi fikk beskjed om å lage noe med temaet høst, så da plukket jeg bare nøtter og satt dem sammen med limpistol, forklarer han.