God førjulsstemning på Hennummarka skole

Aktive barn i morsom lek i gymsalen på Hennummarka skole!
Like før jul er det hektisk førjulsaktivitet på Hennummarka skole med julemusikk, matlaging, aktivitetsløype, kino og felles juleavslutning for hele skolen.

Elever og ansatte på Hennummarka skole har hatt noen annerledes dager i innspurten mot juleferie.

Uken før juleferien var det hektisk – men særdeles morsomt i klasserommene og fellesområder. De gjennomførte nemlig noe det kalte SAL juleuker (SAL=Sunne og Aktive Liunger).

På skolekjøkkenet gjorde barna seg klare til å lage wraps.

Pepperkaker og julemusikk

Første dagen av SAL juleuke var det felles oppstart med utdeling av pepperkaker og julemusikk mandag morgen, noe elevrådet var ansvarlig for.

Fadderklasser jobbet sammen mandag til torsdag i ulike grupper med aktiviteter som klipp og lim, spikking, «til og fra»-kort, nisseluer i garn og mye mer.

I skolekjøkkenet var det også stor aktivitet. Der laget elevene wraps og fruktspyd som sunnere alternativer til julemat. Her var klassene blandet, mens de spiste lunsj klassevis.

- Vi hadde også en aktivitetsløype i gymsalen for 3., 4. og 7. trinn og natursti med poster for 1. og 5. klasse ute. Så hadde vi også kino i løpet av uka, forteller Camilla Lie, som er inspektør på Hennummarka skole.

Dyp konsentrasjon på juleverksted.

Felles juleavslutning

Uken ble avsluttet med felles juleavslutning for hele skolen.

Nisseorkester, underholdning, fakkeltog, salg av kaffe, varm saft og kaker var noen av ingrediensene på avslutningen.

Alt skjedde mens det kom et lett snødryss over skoleområdet – noe som skapte en magisk julestemning og den perfekte rammen for juleavslutningen på Hennummarka skole.

På Hennumarka skole ble det en aktiv - og annerledes - førjulsuke med SAL juleuke.