Over 250 personer deltok i Sykle til jobben-aksjonen i Lier og sørget for over 100.000 aktive kilometer fra 19. april til 17. juni.

Sykle til jobben-aksjonen 2018 er nå historie. Den varte fra 19. april til 17. juni.

Totalt har det vært med nesten 1.600 aktive deltagere i Buskerudbyen. Det er en økning på over åtte prosent fra året før.

2,5 ganger rundt jorden

I Lier har 257 personer deltatt i Sykle til jobben. Det er folk som enten bor eller jobber i Lier.

I løpet av snaue to måneder har disse personene loggført over 100.000 aktive kilometer – det er to og en halv ganger rundt jorden, for å beskrive det på en annen måte.

- Sykkelglede i hverdagen

I Buskerudbyen ble det totalt loggført 463.416 kilometer i løpet av Sykle til jobben-aksjonen.

- Det er rett og slett veldig gledelig. Sykle til jobben gjør at flere opplever sykkelglede i hverdagen, og det er et viktig delmål for Buskerudbyen. Derfor støtter vi med lokale premier og gratisdeltakelse, sier Trond Solem, prosjektansvarlig for sykkel i Buskerudby-sekretariatet.

Lokale Instagram-vinnere

Det var Kjersti Kjelsrud fra Øvre Eiker som stakk av med den gjeveste premien i Buskerudbyen sin konkurranse, nemlig en splitter ny elsykkel til en verdi av over 30.000 kroner.

Lier kommune har gjennom Sykle til jobben-aksjonen kjørt en konkurranse på Instagram.

Du kan se alle bildene som ble merket med #stjlier her

Vi har trukket ut to vinnere som får hvert sitt gavekort på 500 kroner tilsendt. Vinnerne er Grethe Eckhoff (se hennes bilde i artikkelen) og Hilde Jordbakke.

Vi gratulerer!