UKM Lier 2021 blir utendørsfestival

UKM Lier den 11. og 12. juni 2021 gjøres om til utendørsfestival - nå kan du melde deg på!

På grunn av koronapandemien har både fylkes- og landsmønstringene i Ung Kultur Møtes (UKM) blitt avlyst, derfor ønsker Lier kommunes kultur- og fritidsavdeling å gjøre det ekstra kult lokalt!

Derfor har vi gleden av å presentere at vi planlegger utendørs festival ved Ungdomshuset V2 i Lierbyen med aktiviteter, sceneshow og ungdomskonsert – alt helt gratis.

Åpent for påmeldinger

Du kan melde deg på med hva som helst av sceneinnslag, unge arrangører eller kunst. UKM er sceneshow og forestillinger, aktiviteter og workshops.

Her melder du deg på

I år vil vi tillegg avslutte festivalen med en ungdomskonsert med profesjonelle artister! Mer informasjon om dette kommer på Lieropplevelser sine sider etter hvert.

På www.ukm.no/lier vil det også komme informasjon om flere mindre arrangementer og camps det er mulig å delta på utover våren og høsten. Følg også @ukmlier på Instagram og Facebook for å holde deg oppdatert på hva som skjer.

Hva er egentlig UKM?

UKM, eller Ung Kultur Møtes, er en av landets største interesseorganisasjoner for ungdom og kulturarbeid.

Det arrangeres lokale mønstringer over hele landet der alle ungdommer mellom 11 og 20 år kan melde seg på med innslag til enten scene eller kunstutstilling. Det eneste man trenger for å melde seg på er et ønske om å vise frem noe man holder på med.

Les mer om UKM Lier og hva det er her.