Hopp til innhold

Innblikk

Få et innblikk i prosjektområdene! Her vil vi fremme relevante kurs i distriktet, i tillegg til å dele lenker til aktuelle og klimarelevante webinarer og digitale kurs.

Siden oppdateres fortløpende ettersom kurs og arrangementer tilkommer, så følg med!

Tidligere INNBLIKK:

11. juni: INNBLIKK - Kræsjkurs fangvekster

https://fb.watch/6rWClm44xv/

Klikk på lenken for å se opptaket.

 

1. juni: INNBLIKK - Too Good To Go

"Jo flere som vil redde mat, jo bedre"

Still 010621.png

Klikk på lenken for å se opptaket.

Det blir to Innblikk-runder med Too Good To Go - mer info her
  • Første runde, et webinar 1. juni 2021, rettet seg mot næringer som driver med salg av mat. Det være seg landbruket, grossistledd, dagligvarehandelen, bensinstasjoner, bakerier, kafeer, restauranter, hoteller, kantiner og gårdsutsalg, m.fl. Jo flere som vil redde mat, jo bedre! 
  • Andre runde, INNBLIKK - Too Good To Go ++, blir forhåpentligvis en "live" happening på Lierbyen bibliotek, 1.september 2021. Der vil liungene bli inspirert til å bli aktive matreddere. Bra for klima og bra for privatøkonomien! ; )

Visste du at det er ti butikker og 3375 aktive brukere av appen i Lier kommune? 

Ved Ann-kristin Raknes Pfründer, Daglig leder i Too Good To Go Norge. Gjennom sin rolle i Too Good To Go får hun kombinert sin lidenskap for mat, miljø og ledelse, samtidig som hun driver et ambisiøst vekstselskap.

Er du nysgjerrig på temaer som grønn vekst, innovasjon og matsvinn? Er det kun lønnsomt for miljøet eller tjener bedrifter på dette også? Eller du har kanskje fått med deg at Too Good To Go er i vinden om dagen og ønsker å bli bedre kjent med konseptet som brukes av over 1 million nordmenn og tilbys av over 3.000 i matbransjen?

Ikke hørt om Too Good To Go? Les mer om bedriften og arbeidet deres her: https://toogoodtogo.no/no/press

Hvem er Ann-Kristin Pfründer?

Ann-Kristin kom til Too Good To Go våren 2019 og har fokusert på å videreutvikle den norske delen av selskapet fra å være et lite gründermiljø til å bli et vekstselskap. Det har hun lyktes med, og kan vise til en solid økning i antall brukere, reddede måltider og ansatte.

Men det er fremdeles altfor mye mat som går til spille, så veksten er langt ifra over. Too Good To Go er stadig på jakt etter å få med flere samarbeidspartnere i kampen mot matsvinn og sikter på å ta en større og mer aktiv samfunnsrolle framover.

Fra før har hun bred erfaring med utvikling og skalering av nye konsepter og tjenester, både som gründer og i større selskaper. Hun har blant annet jobbet for Storebrand og Capgemini Consulting og startet opp et selskap innen bærekraftig mat. Hun er utdannet siviløkonom og har videre en master i strategi og IT.

Mer informasjon om Lier og TGTG finner du her: Too Good to Go

 

27. april 2021: INNBLIKK - Reklima og BBBLS:

"Hva med en matnyttig 20 minutters kaffepause midt i vårronna?"

Still 270421.png

Klikk på lenken eller bildet for å se opptaket.