Tips til aktiviteter

Det meste av ordinære kultur- og aktivitetstilbud er stengt, men det er likevel mye du og dine kan finne på. Dere kan for eksempel låne en e-bok, ta en skitur i nykjørte løyper eller lage et kunstverk i naturen.

Hverdagen vår er plutselig snudd på hodet og det meste av ordinære kultur- og aktivitetstilbud er stengt. Men kultur og fritid og kulturskolen byr likevel på flere aktiviteter. 

Inspirasjonsoppgaver 

Kulturskolen legger ut inspirasjonsoppgaver på Lier kulturskoles Facebook-side og Instagram-profil hver dag. 

En av inspirasjosnoppgavene er å lage kunstverk i naturen. Naturen ligger der som en gave nå og det er mange steder å dra i Lier der du ikke vil komme tett på andre. Gå deg en tur, lag et kunstverk i naturen med det du finner i naturen og ta bilde av det. Tenk på form og farge når du gjør det. Eller et tema som inspirerer deg.

Husk å vask hendene og ikke ta på hverandres kunstverk eller hverandres mobil. Legg gjerne ut bilder av selve kunstverkene på egne sosiale medier der dere tagger #lierkulturskole, #lieropplevelser, #sammenskapervilieropplevelser og #lierkommune. 

Nykjørte skiløyper

Turer i skogen og nærområdene er fortsatt både mulig og anbefalt, og gir både frisk luft, helsegevinst og gode opplevelser. Turtips finner du på lieropplevelser.no

Det er fortsatt skiføre i flere steder i marka, og Lier kommune kjører løyper stort sett hver dag i Eiksetra-området. God tur!

Låner ut e-bøker, aviser og tidsskrifter

Lier bibliotek låner ut e-bøker gjennom appen BookBites. Du kan også laste ned en avis/tidsskrift i PressReader. Logg inn på Min side på lierbib.no for å få tilgang.   

Idunn.no har dessuten gitt alle fri tilgang til tidsskriftartikler i sin base. Og du kan lese historiske bøker, aviser, tidsskrifter og mye mer på Nasjonalbibliotekets nettsider


Ungdomshuset V2

Følg Ungdomshuset V2s Facebook-side og Instagram-profil for quiz, jam og andre digitale arrangementer. De har også podcasten Raadet liggende på Spotify.  

Flere tips og innspill

Følg med på nettsidene til Lier kulturscene, Lier kulturskole, Lier bibliotek, Ungdomshuset V2, Lieropplevelser og Lier frivilligsentral. Her kommer det både delinger og tips til alternative opplevelser i en tid da vi dessverre må holde stengt. Mange konserter, bøker og spill ligger nå åpent ute.