Ungdomshjelpa i Lier har flyttet inn i nye, fine lokaler i 3. etasje i Fosskvartalet. Fredag 21. april var det duket for åpningsfest.

Ungdomshjelpa er én dør inn til tilbud og tjenester for ungdom, og kan tilby rask og riktig tverrfaglig hjelp. Nå har Ungdomshjelpa fått tidsriktige og gode lokaler i 3. etasje i Fosskvartalet (rett over Lier bibliotek), og fredag 21. april ble det arrangert en fagdag og en offisiell åpning av de nye lokalene.

Under fagdagen holdt høyskolelektor Mattias Øhra et foredrag med tittelen "Ungdom i selvrealiseringens tid". Under foredraget oppfordret han de voksne til å slippe taket i egen selvrealisering, og heller dreie fokus på de unge og vise mer empati, tilstedeværelse og opparbeide gode relasjoner til både barna og venner.

I en intervjusetting med tre ungdommer kom det også frem at disse skoleelevene mener de voksne faktisk kan bry seg litt mer om hva de gjør, heller enn å bry seg mindre.

På tampen av dagen var det duket for åpningsseremoni med egen marsipankake med Ungdomshjelpa-logo fint dandert i midten. Ordfører Gunn Cecilie Ringdal hadde gleden av å erklære de nye lokalene for åpnet, for hun kunne åpne konfettirøret og invitere til kakefest.

Vil du vite mer om Ungdomshjelpa? Les om det på kommunens nettsider: Ungdomshjelpa

Sjekk også ut nettsidene Ung i lier